Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázat az RNS-alapú terápiák és diagnosztika területén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós kutatás-fejlesztési pályázat az RNS-alapú terápiák és diagnosztika területén

2022. május 20. 

Az összes aktuális pályázat a palyazatmenedzser.hu oldalon található. Kutatás-fejlesztési pályázati felhívás az RNS-alapú terápiák és diagnosztika területén, az új technológiai megoldások fejlesztése, a hatékonyabb és pontosabb betegség-kezelés, valamint RNS-alapú terápiás platformok és gyógyszerek kifejlesztése és validálása érdekében. A projekteknek az alábbi konkrét célkitűzések közül egyre vagy többre kell összpontosítaniuk: a legmodernebb RNS-bejuttatási módszerek továbbfejlesztése; új miRNS-ek (miRNS lncRNS, tRNS vagy siRNS alapú) terápiák tervezése, fejlesztése és preklinikai validálása komplex vagy ritka genetikai betegségek kezelésére; olyan új RNS-alapú diagnosztikák és RNS-alapú prediktív biomarkerek kifejlesztése és validálása, amelyek lehetővé tennék a korai és pontosabb diagnózist, illetve kezelés utáni prognózist. Pályázatot önállóan és konzorciumi formában is be lehet nyújtani. A pályázati kiírás nyelve angol. tovább » 

« A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Ideiglenes Kollégium nyílt pályázati felhívása Erdei ökoszisztémák ellenálló képességének és környezeti értékének növelését célzó beruházások támogatása »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!