Globális pályázat nőknek, a vizes élőhelyeken végzett kimagasló természetvédelmi tevékenységük elismerésére pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Globális pályázat nőknek, a vizes élőhelyeken végzett kimagasló természetvédelmi tevékenységük elismerésére

2023. május 21. 

Pályázati felhívás nők számára, a vizes élőhelyeken végzett, nonprofit struktúrában megvalósított kimagasló természetvédelmi terepmunkáik elismerésére. Pályázatot az alábbi területeken lehet benyújtani: a vizes élőhelyek egyedülálló biológiai sokféleségének megőrzése; kék szén ökoszisztémák (mangroveerdők, tengeri füves rétek és part menti mocsarak) helyreállítása; a tőzeglápok és a tőzeglápoktól függő fajok megőrzése; fenntartható vízhasználati projektek; folyók és vizes élőhelyek tisztítása; fenntartható mezőgazdasági projektek a vizes élőhelyeken; vizes élőhelyek integrálása a városi környezetbe; a helyi közösségek és a jövő nemzedékek tudatosságának növelése e törékeny ökoszisztémák megőrzése érdekében; RAMSAR-területeken végzett kezelési, megőrzési és tudatosságnövelő munkák; részvétel a vizes élőhelyekhez kötődő fajok (növény- és állatvilág) megőrzésében; valamint egy terület vizes élőhelyként való elismerésével és megőrzésével kapcsolatos projektek. A díjjal 10.000 EUR pénzjutalom jár. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Pályázat környezeti és társadalmi innovációk elismerésére Andorka Miklóst megválasztották a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara (BCCH) felügyelő bizottsági tagjának »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!