Pályázat globális versenyben való részvételre, a klímaváltozás hatásainak ellenálló infrastruktúra-fejlesztés terén pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat globális versenyben való részvételre, a klímaváltozás hatásainak ellenálló infrastruktúra-fejlesztés terén

2022. augusztus 4. 

Pályázati felhívás globális versenyben való részvételre a klímaváltozás hatásainak ellenálló infrastruktúra-fejlesztés terén. A pályázat keretében új technológiai megoldásokat, infrastruktúrákat, hálózatokat és rendszereket kell létrehozni. A megoldásoknak be kell mutatniuk, hogy a technológia miként építheti fel az éghajlatváltozással szembeni ellenálló képességet, segítve a társadalmakat az éghajlatváltozás okozta kihívásokra való felkészülésében és az azokhoz való alkalmazkodásban. A verseny bárki számára nyitott, a női jelentkezőket különösen ösztönzik pályázat benyújtására. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Hulladékgazdálkodásért érdemérem megtervezése - Rajzpályázat általános- és középiskolás gyermekek számára Pályázat erdélyi / romániai magyar művészeknek, alkotói ösztöndíj 2020. évi elnyerésére »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!