Pályázat kutatás-fejlesztési projektek támogatására üzemanyagcella és hidrogén témakörökben pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Pályázat kutatás-fejlesztési projektek támogatására üzemanyagcella és hidrogén témakörökben

2022. július 14. 

Pályázati felhívás kutatás-fejlesztési projektek támogatására üzemanyagcella és hidrogén témakörökben. A pályázat célja az üzemanyagcellák gyártási költségének csökkentése, az elektrolízissel és megújuló energiaforrásokkal kinyerhető hidrogén kitermelési költségének csökkentése, a hidrogénfelhasználás megvalósíthatóságának bemutatása a megújuló energiaforrások energiarendszerekbe történő integrációjának támogatása érdekében, valamint az EU által meghatározott ,,kritikus alapanyagok felhasználásának csökkentése. Pályázatot 24 témakörben lehet beadni. A támogatás összege témakörönként eltérő, de legfeljebb 10 millió EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. Tovább >> palyazatmenedzser.hu tovább » 

« Vedd a kezedbe a jövő(de)t! – Pályázat középiskolásoknak Pályázat vajdasági / szerbiai, nem kiemelt jelentőségű általános iskolai közoktatási intézményeknek, 2020. évi oktatási tevékenységek támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!