EU pályázatok elektronikus alkatrészek és rendszerek fejlesztésének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

EU pályázatok elektronikus alkatrészek és rendszerek fejlesztésének támogatására

2022. május 31. 

Az Európai Bizottság pályázati felhívásai elektronikus alkatrészek és rendszerek fejlesztésének támogatására a kulcsfontosságú digitális technológiák keretében. A pályázat célja többek között a tudományos, innovációs és technológiai kapacitások megerősítése és integrálása; az uniós értékláncok globális vezető szerepének és rugalmasságának biztosítása a kulcsfontosságú technológiák és iparágak tekintetében; valamint az éghajlat, a környezetvédelem, az egészségügy, a digitális és egyéb globális kihívások kezelése. Pályázati témák: - Ökodizájnos intelligens elektronikus rendszerek fejlesztésének támogatása a Green Deal célkitűzéseinek támogatása érdekében - Általános témák a stratégiai kutatási és innovációs céloknak megfelelően A pályázati kiírás nyelve angol. További információk a pályázatfigyelőn tovább » 

« Európai uniós pályázat a polgári védelemben és a katasztrófavédelemben érdekelt felekből álló, tematikus közösségek, szakértői csoportok kialakítására Európai uniós pályázat társadalmi innovációk terjesztésének támogatására »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!