Európai uniós pályázat társadalmi innovációk terjesztésének támogatására pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés

Európai uniós pályázat társadalmi innovációk terjesztésének támogatására

2022. május 31. 

Pályázat meglévő, bizonyíthatóan sikeres társadalmi innovációk újbóli alkalmazásának, terjesztésének és méretnövelésének támogatására. A pályázat célja többek között a polgárok, a helyi közösségek, valamint a szociális innovátorok és vállalkozók megerősítése; a szociális innovációk megfelelőbb kihasználása; az uniós finanszírozás hatásának növelése további állami és magánforrások bevonásával; valamint a társadalmi innovációnak nyújtott mennyiségi és minőségi támogatás kombinálása finanszírozás és mentorálás révén. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább három tagja van amelyek három különböző programországban vannak bejegyezve. A támogatás összege legfeljebb 30.000.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol. További információk a pályázatfigyelőn tovább » 

« EU pályázatok elektronikus alkatrészek és rendszerek fejlesztésének támogatására Zöld és digitális átmenetet elősegítő tárasadalmi innovációs megoldások támogatás »



Ajánljuk még ...



Legfrissebbek ugyaninnen

Hibát talált oldalainkon? Segítsen a javításában! Mondja el nekünk!



Hiányol valamit oldalainkról? Javasoljon új funkciókat!



Észrevétele van? Küldje el!